dbc-logo

 

Werken in het Centrum van Emmeloord. Het Delen van kennis, netwerk en ervaringen dat zijn de mogelijkheden voor werken in het nieuwe ‘Deel Business Centrum’ (DBC) aan De Deel 21 in Emmeloord. Op loopafstand van vele voorzieningen, parkeren en openbaar vervoer voor de deur en midden in het dynamische Centrum van Emmeloord. Deel Business Centrum biedt een plek aan zelfstandig ondernemers die op zoek zijn naar een eigen werkplek in een moderne kantooromgeving.

 

Door met elkaar voorzieningen te delen, zoals de keuken, kopieermachine en printer, de toiletten, schoonmaak, enz. bespaar je kosten. Door het delen van kennis, uitwisseling van ervaringen, gesprekjes en betrokkenheid bij je medeondernemers in het DBC, voelt het als ‘collega’s’ van elkaar.

 

Dus ben je de zolderkamer ontgroeid of zit je met je kantoor niet op een prettige locatie, laat het ons weten. Vanaf 1 januari 2021 kan je werken in het DBC.

 

Zowel voor startende ondernemers als ondernemers die op zoek zijn naar wat meer structuur, interactie, professionaliteit maar ook gezelligheid, is dit een ideale plek. 

 

Elkaar Inspireren, kennis delen, groeien, netwerken en plezierig werken. Daar staat het Deel Business Centrum (DBC) voor.

 

Schrijf je vrijblijvend in!!

logo-ovtontwikkeling-wit

 

Postadres

Kubbe 3, 8322 DL Urk

 

Bezoekadres

De Deel 22a, 8302 EK Emmeloord

 

Jeroen Oost 06 319 346 88

Willem van Tilburg 06 573 106 14


info@ovtontwikkeling.nl