Met een druk op de knop openen de vier oudste dochters van de eigenaren energiewerkplaats Denk Aan Morgen (DAM). DAM helpt consumenten duurzame keuzes te maken bij woningbouw en -verbouw. Woningontwikkelaar OVT Ontwikkeling uit Emmeloord, installatiebedrijf Totec van Urk en Jetze Management & Consultancy uit Emmeloord hebben het initiatief genomen voor de energiewerkplaats op Urk. ‘We merken dat consumenten door de bomen het bos niet meer zien’, legt Jeroen Oost van OVT Ontwikkeling uit. ‘Bij het bouwen en verbouwen van woningen zijn veel energiezuinige en duurzame keuzes te maken. Bij DAM kunnen consumenten alle actuele energiebesparende maatregelen bekijken en uitproberen en ze kunnen advies krijgen voor hun persoonlijke situatie.’

 

Gasloos met GeoHita

Naast de energiewerkplaats is vrijdag 21 september GeoHita BV gelanceerd. GeoHita is een samenwerking van dezelfde drie bedrijven en biedt duurzame oplossingen voor gasloos wonen. Zowel in bestaande als nieuwe woningen kan GeoHita kleinschalige warmtenetten realiseren en exploiteren. In de vestiging van DAM zijn de GeoHita-oplossingen eveneens te bekijken.

 

Landelijk concept

Denk Aan Morgen is een landelijk concept van een aantal innovatieve leveranciers en installateurs. De vestiging op Urk is de vierde in Nederland. Het gaat om een ‘one-stop-shop-concept’, waarbij de consument in gesprek gaat met vakmensen in plaats van met verkopers. Deze vakmensen kunnen goed adviseren welke oplossing in de betreffende situatie het meest optimale effect zal geven. Denk Aan Morgen is geopend op afspraak. Op zaterdag 29 september is de vestiging van 10.00 tot 16.00 uur zonder afspraak te bezoeken in combinatie met de open dag van Urk Bouwt. Denk Aan Morgen is gevestigd op De Meer 11 op Urk, op de bovenverdieping van Totec.

 

vestiging geopend

logo-ovtontwikkeling-wit

 

Postadres

Kubbe 3, 8322 DL Urk

 

Bezoekadres

De Deel 21-04, 8302 EK Emmeloord

 

Jeroen Oost 06 319 346 88

Willem van Tilburg 06 573 106 14


info@ovtontwikkeling.nl