Nieuwbouw projecten in Emmeloord

OVT Ontwikkeling realiseert duurzame nieuwbouw woningen in de regio Emmeloord. Het gaat om een grote verscheidenheid aan woningen, van appartementen tot aan rijwoningen en vrijstaande woningen. Dit doen we niet alleen in Emmeloord, maar in een straal van ongeveer 60 km om Emmeloord heen. De grootte van de projecten varieert van enkele woningen tot en met complete gebiedsontwikkeling.

Projecten

Wie is OVT Ontwikkeling?

Tien jaar geleden is OVT Ontwikkeling opgericht door Jeroen Oost en Willem van Tilburg. We richten ons op het realiseren van duurzame nieuwbouwwoningen in regio Emmeloord en verder. Hierbij staan zijn persoonlijke aandacht en respect voor de belangen van mensen en hun omgeving altijd voorop. We ontwikkelen de woningen zo, dat we er zelf ook in zouden willen wonen. 

Meer lezen over OVT Ontwikkeling

Blijft op de hoogte van de nieuwbouw in Emmeloord

We ontwikkelen regelmatig nieuwbouw projecten in Emmeloord, bijvoorbeeld in Emmelhage en in het centrum van Emmeloord. Wil jij op de hoogte blijven van nieuwbouw in Emmeloord? Schrijf je hieronder dan in voor onze nieuwsbrief.

Kosten nieuwbouwwoning Emmeloord

De kosten van een nieuwbouwwoning in Emmeloord verschillende enorm. Dit verschilt per type woning, grootte en locatie. De afgelopen jaren zijn de kosten voor nieuwbouw enorm gestegen. Een nieuwbouw woning heeft echter wel grote voordelen, bijvoorbeeld. op het gebied van energieverbruik en onderhoud.