Welkom bij de Ontmoeting Emmeloord! Hier vind je niet alleen prachtige appartementen, maar ook een levendige woonomgeving waar sociale contacten moeiteloos ontstaan. In de voormalige kerk worden 14 nieuwbouwappartementen gerealiseerd, gelegen in een groene omgeving. De appartementen variëren van 78 m2 tot en met 130 m2 en beschikken elk over hun eigen privé buitenruimte. Wat de Ontmoeting extra bijzonder maakt, is de ruime ontmoetingsruimte en gezamenlijk buitenruimte. Hier kunnen toekomstige bewoners samenkomen. Wilt u wonen in dit bijzondere project, en genieten van veilig en vertrouwd wonen? Neem dan contact met ons op.

Zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen

Binnen De Ontmoeting staat vrijheid, levendigheid en omkijken naar elkaar centraal. In het project is ruimte gemaakt voor een royale ontmoetingsruimte en een gezamenlijke groene buitenruimte.

Loopafstand van voorzieningen

Hier hoeft u nooit ver te zoeken naar het gemak van het dagelijks leven. Met een Jumbo om de hoek, een nabije apotheek, een “echte” bakker, diverse horecagelegenheden en een heerlijk park, vind je hier alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Wel zo gemakkelijk en prettig.

Alle beschikbare documenten over het project, vind je op de projectwebsite.

Project website

Ben je geinteresseerd in een appartement? Schrijf je dan in via onderstaand formulier of neem contact met Miriam Bandstra: miriam@ovtontwikkeling.nl.

Ik ben geïnteresseerd